Arvio:
100% of 100

Apteekin Sana-sol Kalsium+Magnesium ja D-vitamiini. 200 tabl

14,20 €
30 päivän alin hinta: 14,20 €
Vertailuhinta: 0.05 €/g

Apteekin Sana-sol Kalsium+Magnesium ja D-vitamiini sisältää hyvän yhdistelmän kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia helposti nieltävässä tabletissa. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä ansoista se on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Edullinen, helppo niellä

    Edullinen vaihtoehto, helppo niellä.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

 Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia luuston pysymiselle normaalina. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille 3 tablettia vuorokaudessa. Laktoositon ja gluteeniton. Purkkiosa on valmistettu kierrätysmuovista. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille: 3 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallinen magnesiumin saanti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.


200 TABL. / 229 G


Huomioitavaa:

Liiallinen magnesiumin saanti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. 

Säilytys:

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. 

Ainesosat

Kivennäisaineet (kalsium, magnesium), maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karnaubavaha), D-vitamiini (D3)

Tuotetiedot

Pakkauskoko260 g
Päiväys 31.10.2024
Brändi Sana-Sol
Markkinoija Orkla Care
SKU 2208320
EAN 5702071504306
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sana-Sol