Apteekin Sana-sol Kalsium+Magnesium ja D-vitamiini. 200 tabl

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
16,49 €

Apteekin Sana-sol Kalsium+Magnesium ja D-vitamiini sisältää hyvän yhdistelmän kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia helposti nieltävässä tabletissa. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä ansoista se on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. 

 Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia luuston pysymiselle normaalina. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille 3 tablettia vuorokaudessa. Laktoositon ja gluteeniton. Purkkiosa on valmistettu kierrätysmuovista. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille: 3 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallinen magnesiumin saanti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.


200 TABL. / 229 G


Huomioitavaa:

Liiallinen magnesiumin saanti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. 

Säilytys:

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. 

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Apteekin Sana-sol Kalsium+Magnesium ja D-vitamiini. 200 tabl
Arviosi
Kivennäisaineet (kalsium, magnesium), maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karnaubavaha), D-vitamiini (D3)

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sana-Sol