KarpaLact Strong KUURI 20 kaps

Karpalouute ja maitohappobakteerit naiselliseen hyvinvointiin.

Varastossa
SKU
339778
10,20 €

Karpalouute ja maitohappobakteerit naiselliseen hyvinvointiin. Karpalact Strong -tuotteessa on laadukasta Cran-Max-karpalouutetta sekä kolmea tutkittua maitohappobakteerikantaa. Tehoaineet ovat hyvin säilyvässä ja vatsahappoja kestävässä mikrokapselissa. Karpalact Strong Kuuri sopii esimerkiksi matkalle mukaan tai antibioottikuurin yhteyteen. Laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ravintolisä.


1 kapseli aamuin illoin. Voit tarvittaessa avata kapselin ja nauttia jauheen nesteeseen sekoitettuna. Älä sekoita jauhetta kuumaan juomaan. Keskustele tuotteen sopivuudesta lääkärin kanssa, jos käytössäsi on verenhyytymistä heikentävä lääke. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: Cran-Max-karpalouute (34:1) 1000 mg, maitohappobakteerit (Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 ja Bifidobacterium longum MM-2) 1 miljardi cfu. Ainesosat: karpalouute, kapselin kuori liivate (peräisin siasta), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, paakkuuntumisenestoaine, piidioksidi, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:KarpaLact Strong KUURI 20 kaps
Arviosi
Markkinoija:
Valioravinto