Arvio:
80% of 100

Puhdas+ L-Tryptofaani 100 g

16,68 €
30 päivän alin hinta: 16,68 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g

Tryptofaanilla on tärkeä merkitys mielialatasapainoon, masennusherkkyyteen ja uneen.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Tuote on riittoisa. Vaikutus tuntuu jo muutaman päivän kuluttua. Olo on kevyempi, jaksat paremmin päivän rutiinit ja keskityt askareisiin tehokkaammin.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Tryptofaani on yksi luonnon 20 yleisimmästä aminohaposta. Se on yksi yhdeksästä ihmiselle välttämättömästä aminohaposta. Se on tärkein proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tryptofaani on serotoniinin, niasiinin ja melatoniinin esiaste. Tryptofaani nostaa mielialaa ja auttaa nukahtamaan.

Tryptofaanilla on tärkeä merkitys mielialatasapainoon, masennusherkkyyteen ja uneen. Tryptofaanin on todettu lisäävän aivojen serotoniini aktiivisuutta ja siten auttavan ehkäisemään masennusta, parantavan keskittymiskykyä ja unen laatua. Erityisesti laihduttajan kannattaa olla tarkkana: jos syö liian vähän tryptofaanipitoisia ruokia, puute voi kostautua alakuloisuutena ja myös repsahduksina.

Tryptofaanin parhaita lähteitä ravinnosta ovat maitotuotteet, liha, juusto, soija,  pähkinät, kananmuna ja kala.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.


Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuo- lista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Ainesosat: L-tryptofaani. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa, makeutusaineita. Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 1 mittalusikka / 1 måttsked: L-tryptofaani/L-tryptofan 300 mg

Tuotetiedot

Pakkauskoko193 g
Päiväys 26.9.2024
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 341009
EAN 6430050006921
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+