BEPANTHEN 50 mg/g 100 g emuls voide

18,98 € 19,98 €
Vertailuhinta: 0.15 €/g
Alennettu hinta kirjautuneelle kanta-asiakkaalle.

Bepanthen-emulsiovoide on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä lääkevoide. Se soveltuu normaalille ja rasvaiselle iholle, kasvoihin ja käsiin sekä ihokarvojen peittämille alueille. Paikallisesti käytettynä Bepanthen-emulsiovoide edesauttaa pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden paranemisessa. Emulsiovoide soveltuu erityisesti hiertymien, pykimien, palovammojen, ihoärsytysten (esim. auringonpolttamat ja röntgen- tai UV-valohoidon seurauksena aiheutuvat ärsytykset), haavaumien (myös nänni- ja säärihaavat), vaippaihottumien sekä nenän limakalvojen tulehdusten hoitoon. Bepanthen sisältää vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka muuttuu elimistössä B5-vitamiiniksi eli pantoteenihapoksi.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikuttava aine

DEKSPANTENOLI

Käyttötarkoitus

Lääkettä käytetään edistämään pienten iho- ja ja limakalvovaurioiden paranemista. Tällaisia voivat olla lievät palovammat, naarmut, pykimät, hiertymät, auringonpolttamat, sädehoidon tai UV-valohoidon aiheuttama ihoärsytys, nännihaavaumat, säärihaavat, vaippaihottumat ja nenän limakalvojen tulehdukset. Sitä voi käyttää myös erittävien haavaumien hoitoon, karvaiselle ihoalueelle ja suojaamattomalle iholle, kuten kasvoihin.

Annostus

Emulsiovoidetta levitetään kerran tai useita kertoja päivässä hoidettavalle ihoalueelle aikuisille ja lapsille. Imetyksen aikana sitä levitetään nännien alueelle imetyksen jälkeen ja huuhdellaan pois ennen lapsen imettämistä. Vaippaihottumaa hoidettaessa emulsiovoidetta levitetään jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä.

Lääkkeen ottaminen

Emulsiovoidetta levitetään hoidettavalle ihoalueelle ohuelti. Joutumista silmiin pitää varoa.

Vaikutustapa

Dekspantenoli edistää ihon paranemista.

Haittavaikutukset

Haittavaikutukset ovat harvinaisia.

Raskaus ja imetys

Läkettä käytetään raskauden aikana vain lääkärin ohjeen mukaan. Lääkityksen aikana voi imettää.

Säilytys

Säilytä alle 25 °C:ssa. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Ulkonäkö

Lievästi kellertävä, läpikuultamaton, pehmeä ja homogeeninen emulsiovoide.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bepanthen