Arvio:
92% of 100

Multivita Nalle kalsium+D3 90 tabl 100mg/5mcg

14,10 €
30 päivän alin hinta: 10,58 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Multivita Nalle Kalsium+D3 on pehmeä ja pureskeltava, nallenmuotoinen kalsium -ja D3-valmiste, jossa kalsium on hyvänmakuisessa, helposti nautittavassa ja hauskassa muodossa. Yksi marjaisan makuinen nalle sisältää 100 mg kalsiumia ja 5 mikrog. D3-vitamiinia. Kalsium ja D3-vitamiini tukevat lapsen luuston normaalia kasvua ja kehitystä sekä vahvistavat vastustuskykyä*. Samassa pakkauksessa on sekä mansikan että mustikan makuisia nallevalmisteita, joista lapsi voi päivittäin valita mieleisensä maut. Valmisteet sisältävät vain luontaisia väri -ja aromiaineita. *Kalsium ja D-vitamiini ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Saatavilla

Arvostelut

4.6
 • Helposti pureskeltava ja hyvin vaikuttaa lapselle maistuvan

  Suosittelen
 • Lapset tykkää

  Maku ja koostumus hyviä!

 • Lastenlapset tykkää

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Suosittelen
 • Lapset tykkää

  Ovat kuulemma hyviä

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Kalsiumin ja D-vitamiiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Käyttö:

Suositeltava vuorokausiannos: 2 kpl päivässä. Suositeltava vuorokausiannos sisältää 10 mikrog D-vitamiinia (200 %**) ja 200 mg kalsiumia (25 %**). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Suositellaan yli 3-vuotiaille.
**vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Huomioitavaa:

Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Raskaus ja imetys:

Sopii myös raskauden ja imetyksen aikana

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

makeutusaineet (maltitoli, asesulfaami K), liivate (sika), kalsium, happo (sitruunahappo), luontaiset aromit (mm. mustikka, mansikka), porkkana-kirsikkatiiviste, kasviöljyt (kookos, rapsi), porkkana-mustaherukkatiiviste, pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), D-vitamiini

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multivita

Liittyvät Artikkelit