PANADOL ZAPP 500 mg 30 fol tabl, kalvopääll

12,28 € 12,93 €
Vertailuhinta: 0.24 €/g
Alennettu hinta kirjautuneelle kanta-asiakkaalle.

Panadol Zapp on särky- ja kuumelääke, joka lievittää kipua ja alentaa kuumetta nopeasti. Aikuisille 1 2 tablettia korkeintaan 3 kertaa päivässä Panadol Zapp sisältää vaikuttavana aineena parasetamolia. Panadol Zapp tabletteja käytetään tilapäisten särky ja kuumetilojen yhteydessä alentamaan kuumetta ja lievittämään kipua. Tällaisia kuume tai kiputiloja ovat mm. hermo- ja lihassärky, päänsärky, vilustuminen, influenssa, hammassärky sekä kuukautiskivut.

Itsehoitolääke. Lue pakkausseloste ennen käyttöä. Ei lasten ulottu ville eikä näkyville. Ei suositella alle 18-vuotiaille.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikuttava aine

PARASETAMOLI

Käyttötarkoitus

Kivun ja kuumeen hoito.

Annostus

Jos lääkäri on määrännyt lääkkeen, sitä käytetään lääkärin ohjeen mukaan. Itsehoidossa aikuisille 1-2 tablettia korkeintaan 3 kertaa päivässä. Kahden annoksen väliajan oltava vähintään 4 tuntia. Ei suositella lapsille (alle 18 v.).

Lääkkeen ottaminen

Tabletit niellään vesilasillisen kera.

Vaikutustapa

Parasetamoli vaikuttaa keskushermostossa, jossa se lievittää kipua ja alentaa kuumetta. Ei kuulu tulehduskipulääkkeisiin.

Haittavaikutukset

Haittavaikutukset ovat harvinaisia. Voi vaurioittaa maksaa, jos kerralla otetetaan huomattavan suuri annos tai jos suositettua suurempia annoksia käytetään pitkään.

Raskaus ja imetys

Lääkettä voidaan käyttää tilapäisesti raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alle 25 ºC.

Ulkonäkö

Valkoinen tai luonnonvalkoinen, kapselinmuotoinen kalvopäällysteinen tabletti, jossa on tasainen reuna. Tabletin toisella puolella on merkintä ”P” ja toisella puolella on merkintä ”- -”.

Tuotetiedot

Pakkauskoko55 g
Päiväys 31.10.2025
Brändi Panadol
Markkinoija Haleon Finland Oy
SKU 70745
EAN 7046260707450
Tuoteryhmät