Haluaisitko tutustua paremmin luonnonkosmetiikan parhaisiin tuotteisiin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tämän haasteen monet asiakkaistamme on kertonut meille ja haluamme auttaa löytämään itselle sopivan brändin ja tuotteet.

Luonnonkosmetiikkabrändejä yhdistää se, että raaka-aineet ja ainesosat ovat mahdollisimman luonnonmukaisia. Monen brändin perustajat ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja haluavat tuoda maailmaan puhtaamapaa, ekologisempaa ja ettisempää kosmetiikkaa. Tuotteet ovat lähtökohdiltaan parempia iholle ja luonnolle. Me Olo-apteekissa jaamme tämän tavoitteen.

Alla on esitetty kourallinen Olo-apteekin valikoiman suosituimpia tuotemerkkejä ja kustakin yksi hittituote, joka on saanut erityisen hyvät arvostelut asiakkailta. Etsi täältä itsellesi sopivin ja kiinnostavin! Kerro kokemuksistasi meillekin ja jaa kokemuksesi vaikkapa meidän Instassa.

Kotimainen Atopik - ihonhoitosarja herkän ihon hoitoon vain apteekista

Kotimaisen luonnonkosmetiikan kärkeä edustaa Atopik-tuoteperhe, jota myydään vain apteekkien kautta. Se on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle ja soveltuu erinomaisesti mm. atooppisen ihon hoitoon

 

Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

 

Atopik-tuotteet kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa tuomalla siihen keramideja, lipidejä, aminohappoja, prebiootteja ja vitamiineja. Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

 

  • Suomalainen - kehitetty ja valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitu
  • Eläinkokeeton. Leaping Bunny -auditoitu.
  • Vegaaninen ja gluteeniton

 

 

Kokeile: Atopikin Itseruskettava Kasvovesi tuo kasvoille luonnollisen ja tasaisen päivettyneen sävyn

Itseruskettavan kasvoveden avulla saat kasvoille päivettyneen sävyn yhdellä pyyhkäisyllä. Hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaa ja rauhoittavaa kaurauutetta.

 

Levitä vanulapulla huolelllisesti puhtaalle kasvojen iholle. Rusketus muodostuu vaiheittain 3-5 tunnin aikana. Käytä päivittäin kunnes haluttu sävy on saavutettu.

Bybi Beauty - vegaanista ja ympäristöystävällistä kosmetiikkaa hyvään hintaan

Bybi Beautyn englantilaisten perustajien tavoitteena oli kehittää kosmetiikkasarja, jossa käytetään luonnollisia raaka-aineita. Valmistuksessa noudatettaisiin kestävän kehityksen periaatteita. Tuotteissa ei ole mitään eläinperäistä eikä niiden testaamisessa käytetä eläimiä. Näiden lisäksi tuotteet eivät saisi maksaa liikaa. Laadukas kosmetiikka pitää olla kaikkien saatavilla.

  • Englantilainen
  • Ei eläinkokeita. Ei eläinperäisiä raaka-aineita.
  • Ympäristöystävällinen
  • Vegaaninen - Vegan Societyn myöntämä Vegan-kukkamerkki
  • Haluaa tarjota laadukasta kosmetiikkaa hyvällä hinnalla

Kokeile hittituote! Bybi Bakuchiol boosterin avulla nuorekas ja sileä iho 

Bakuchiol on luonnollinen, vegaaninen vaihtoehto retinolille eli A-vitamiinille. Se stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa huomattavasti ihon kuntoa. Tuloksena on nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet. 

Bybin Bakuchiol Booster on osa ihonhoidon iltarutiiniasi. Se sopii käytettäväksi muiden tuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria kasvoseerumisi, -voiteesi tai -balmisi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Voit käyttää Boosteria myös suoraan ihollesi seerumin tapaan.

Evolve Organic Beauty - käsin valmistettua luonnonkosmetiikkaa Englannin maaseudulta

Evolve Organic Beauty valmistaa luotettavaa ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa pienissä erissä Evolven tuotantotiloissa Englannin Hertfordshiressä. Jokaisen käsin valmistetun tuotteen laatu ja puhtaus on varmistettu ammattilaisten toimesta. Näin varmistutaan esimerkiksi tuotteissa käytettävien antioksidanttien ja luonnonöljyjen tuoreudesta.

  • Englantilainen
  • Ei eläinkokeita. Ei eläinperäisiä raaka-aineita.
  • Vegaaninen - Vegan Societyn myöntämä Vegan-kukkamerkki
  • Tuotteissa käytetään yli 150 eettisesti ja vastuullisesti tuotettua ainesosaa
  • Cosmo Natural -sertifikaatti
  • Ecocert-sertifikaatti

Kokeile! Supersuosittu Evolve hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin

Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää jopa 200 mg hyaluronihappoa per pullo! 

Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Loppusilauksen tekee hienovaraisesti hajustettu luomu ruusuvesi.

Levitä hellästi puhdistetuille kasvoille ja kaulalle.

Asiakkaamme sanoin: “Tähän mennessä paras kokeilemani seerumi.”

Korealainen kauneudenhoidon supertähti Whamisa

Vuodesta 2004 toiminut Whamisa on saavuttanut maailmanlaajuinen suosion laadukkaalla ja arvostetulla kosmetiikallaan. Whamisa edustaa korealaisen ihonhoidon trendiä K-beautya. 

Whamisa saa aktiiviset tehovaikutuksensa oman patentoidun fermentointimenetelmänsä avulla. Menetelmä parantaa aktiiviaineiden imeytymistä sekä ravitsevaa ja hoitavaa vaikutusta iholla. Fermentointi tarkoittaa maitohappokäymistä, jossa hyödynnetään lactobacillus-bakteereja. Nämä bakteerit pilkkovat kasvien ravintoaineita molekyylikooltaan pienemmiksi peptideiksi ja aminohapoiksi. Fermentoinnin ja sen aikana syntyvien vaikuttavien ainesosien ansiosta iho pystyy hyödyntämään tuotteiden ainesosat tehokkaasti.

  • Korealainen
  • Maailmanlaajuisesti suosittu. Jo vuodesta 2004.
  • Tuotteiden teho perustuu patentoituun fermentointimenetelmään
  • BDIH-luonnonkosmetiikkasertifioitu
  • Täysin kasvipohjainen ja vegaaninen

Suositus! Whamisa Toner Deep Rich on syväkosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille

Arganöljy ja voikukkauute kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Aloe barbadensistä käytetään veden asemasta ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Raaka-aineet on fermentoitu Whamisan omalla erikoismenetelmällä. Tämä parantaa tuotteiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää luomualkoholia, joka raikastaa ihoa, supistaa huokosia ja irrottaa kuolleita sarveissoluja hellävaraisesti.

Käytä puhdistuksen jälkeen aamuin illoin. Annostele kädelle ja painele hellävaraisesti iholle.

Olivia Klein - puhdasta kosmetiikka, ei mitään muuta!

Olivia Kleinin omaa nimeä kantavan ihonhoitosarjan tarina alkoi Olivian omasta kokemuksesta. Olivia allergisoitui ja herkistyi erilaisille tuotteille ja aineille. Lisäksi hän alkoi saada erilaisia vaivoja laktoosi-intoleranssista atooppiseen ihoon ja muihin yliherkkyyksiin. Tämän lisäksi hän ei voinut käyttää tuotteita, jotka sisältävät monia kosmetiikassa laajasti käytettyjä lisäaineita ja hajusteita.

Tämän pohjalta syntyi tuotesarja kaikille Olivian kaltaisille. Olivia Klein -tuotteet sisältävät vain luonnollisia ja puhtaita ainesosia sisältäviä tuotteita. Luonnollisten ainesosien joukossa on muun muassa aloe vera, joka toimii Olivia Klein -kosmetiikan tuotepohjana. Tämän lisäksi lähes kaikki Olivia Kleinin tuotteet ovat myös vegaanisia, joten niistä voivat nauttia mahdollisimman monet.

  • Suomalainen
  • Tuotteiden pohjana luonnollinen aloe vera
  • Erityisen herkälle iholle suunniteltuja tuotteita (allergikot, atooppinen iho)
  • Allergiaystävällinen
  • Ei lisättyjä tuoksuja ja värejä

Testaa Olivia Kleinia! Hydra Spray Toner tehokosteuttava hoitoneste

Olivia Klein Hydra Spray Toner on täydellinen tehokosteuttava hoitoneste jokaisen ihotyypin päivittäiseen hoitoon. Hydra Spray Toner sisältää runsaasti aloe veraa ja ruusuvettä, jotka rauhoittavat kuivuudesta ärtynyttä ihoa ja jättävät ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Taikapähkinävesi, valkopaju-uute ja teepuuöljy auttavat ylläpitämään kirkasta ja kuulasta ihoa hillitsemällä rasvaisuutta ja epäpuhtauksien muodostumista.

Kosteuta ihoa lisäämällä kosteusvoidetta ja hoitonestettä maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittu Puhdas+ tarjoilee myös laadukkaita, eettisiä ja ekologisia kosmetiikkatuotteita

Kotimainen Puhdas+ edustaa rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Puhdas+ tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain hyvinvoinnille oleellisen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi mahdollisimman lyhyttä ainesosalistaa.

Puhdas+ kosmetiikkatuotteet valmistetaan korkein laatukriteerein Suomessa, Cosmos-sertfioidussa tehtaassa. Tuotteet ovat tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Valikoimasta löytyy laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, ylellisiä ihoa ja hiuksia helliviä öljyjä, seerumeja sekä kosteusvoiteita.

  • Suomalainen
  • Laaja valikoima ravintolisiä, terveysjuomia, kosmetiikkaa, kauneustuotteita, eteerisiä öljyjä sekä diffuusereita
  • Valmistettu Cosmos-sertfioidussa tehtaassa
  • Eettisesti ja ekologisesti tuotettu

Tämä kannattaa kokeilla! Puhdas+ Tea Tree Skin Wash pesuneste käsille ja vartalolle

Puhdas+ Tea Tree Skin Wash on pesuneste käsille ja vartalolle. Sisältää antiseptistä teepuuöljyä, joka puhdistaa ja hoitaa ihoa, mutta ei kuivata sitä.

Teepuu on pieni pensaskasvi, joka kasvaa trooppisessa ilmastossa.  Teepuun voimakas suosio perustuu sen tehokkaisiin puhdistaviin ominaisuuksiin joka soveltuu koko perheelle. Teepuuta käytetään myös mm. erillaisten hyttysten ja muiden hyönteisten pistoksiin.

MÁDARA - ihonhoitoa pohjoisesta luonnosta

Mádara-niminen kasvi kasvaa Latvian pohjoisilla niityillä ja merenrantojen dyyneillä. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan kauneudenhoidossa ja lääkitsemisessä. Neljä latvialaista naista perusti Madaran vuonna 2006 ja ammentavat innovaatonsa baltian ja pohjoisen luonnosta. 

 

Mádara valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen tehokkain kasviraaka-ainein. Ne ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti.

 

Tuotteiden sisältämien luomusertifioitujen, baltialaisten kasviuutteiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apuna luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita.

 

  • Latvialainen
  • Kaikki ainesosat Baltian ja Pohjoismaiden alueelta
  • ECOCERT-sertifioitu
  • Vegaaninen

Latvian ihme: Madara Active AHA Brightening Peel kasvokuorinta tekee kasvoista säteilevän

Aktiivinen AHA-kuorintanaamio tekee ihosta hetkessä säteilevän hedelmähappojen ansiosta. Kvittenin hedelmähapot yhdistettynä kosteuttaviin maitohappoihin kuorivat ihoa tehokkaasti. Poistaa kuollutta ihosolukkoa paljastaen sileämmän ja hohtavamman ihon pinnan. Edistää solujen uusiutumista ja elpymistä, kirkastaa ihoa, häivyttää maksaläiskiä ja hienoja juonteita. Auttaa avaamaan ihohuokosia syväpuhdistaen ihoa. Tehostaa muiden tuotteiden imeytymistä.

Suositellaan erityisesti samealle, väsyneelle, ikääntyvälle, himmeälle, tukkeutuneelle tai akneiholle.

Novexpert pohjaa korkeaan teknologiaan ja ultrapuhtaisiin ainesosiin

Cyrille Telinge pyöritti tutkimuslaboratoriota kymmenen vuotta, jonka jälkeen hän perusti Novexpertin yhdessä lääkealan ystäviensä kanssa. Hän oli innoissaan syvällisistä muutoksista molekyylibiologiassa, erityisesti epigenetiikassa eli miten oma käyttäytyminen ja ympäristötekijät vaikuttavat geenien toimintaan. Tästä inspiroituneena Cyrille ajaa uusia näkökulmia kosmetiikkaan. 

Novexpertissä yhdistyvät korkea teknologia sekä ultrapuhtaat kaavat ja ainesosat. Novexpertin luonnonkosmetiikka on täysin vegaanista, joten se soveltuu niille, jotka haluavat pitää hyvää huolta ihostaan, mutta myös eläimistä ja ympäristöstä. Hypoallergeenisten tuotteidensa ansiosta Novexpert tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa myös herkälle iholle.

  • Ranskalainen
  • Yhdistelmä korkeaa teknologiaa ja ultrapuhtaita ainesosia. Pohja molekyylibiologiassa.
  • Vegaaninen

Tätä ei voi jättää väliin! Novexpert Vitamin C Booster on tehokkaasti ihoa uudistava ja ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevä seerumi

Vitamin C Booster soveltuu erityisesti elottomalle iholle, väsyneille kasvoille sekä hyperpigmentaatiota vastaan. Se vahvistaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja kirkastaa ihoa. Erittäin korkea C-vitamiinipitoisuus (25%).

Käytä aamuin ja/tai illoin yksin. Seerumia voi käyttää sellaisenaan, voiteen alla tai hoitovoiteeseen sekoitettuna.

Virolainen Nurme tuo luksusta puhdistautumiseen

Niitty. Sitä tarkoittaa Nurme ja sieltä yrityksen perustajat hakevat inspiraationsa. Nurme on pieni eestiläinen perheyritys, joka valmistaa artesaanityönä laadukasta ja eettistä luonnonkosmetiikkaa. Sana ”Nurme” tarkoittaa luontoa, joka on tärkein inspiraation lähde tuotekehityksessä.

Saippuoiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä saippuat sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Saippuoiden valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa sulatetut rasvat ja voit yhdistetään lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut saippuat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat ihoystävällisiksi.

  • Virolainen
  • Ei eläintestausta
  • 100%:n luonnollinen
  • Valikoiman helminä palasaippuat ja shampoot

Viron lahja maailmalle: Nurme Tea Tree teepuupalasaippua epäpuhtaalle iholle

Teepuusaippua sopii päivittäiseen puhdistukseen erityisesti epäpuhtaalle ja akneiholle. 

 

Antiseptinen teepuuöljy puhdistaa epäpuhdasta ihoa sekä tasapainottaa rasvoittuvan ihon talintuotantoa. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta teepuuöljy rauhoittaa tulehtunutta ihoa sekä helpottaa kutinaa.

 

Limetin hedelmästä saatava limeöljy hoitaa ja puhdistaa epäpuhdasta ihoa tehokkaasti. Raikkaan tuoksuisella limeöljyllä on myös ihoa piristäviä ominaisuuksia.