Favora Kiinteyttävä ja korjaava seerumi 30 ml

Arvio:
88% of 100
Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.70 €/ml
21,00 €
30 päivän alin hinta: 18,90 €

Kiinteyttävän ja korjaavan Favora seerumin ihoa silotavassa ja kiinteyttä edistävässä koostumuksessa on peptidejä, joka auttavat häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista.

Kiinteyttävän ja korjaavan seerumin ihoa silotavassa ja kiinteyttä edistävässä koostumuksessa on peptidejä, joka auttavat häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista.


Hyaluronihappo on kehon oma rakennusaine joka huolehtii mm. ihon kimmoisuudesta. Iän myötä elimistön kyky tuottaa hyaluronihappoa heikkenee, mikä näkyy mm. ihon veltostumisena ja ryppyinä ja juonteina.


Seerumissa hyaluronihappo on tehokosteuttaja, joka auttaa palauttamaan ihon luonnollista täyteläisyyttä. Ihon kosteuttamisesta vastaa myös  suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiini. Kevyt, öljytön koostumus imeytyy hyvin.


Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Betaine, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Potassium Azeloyl Diglycinate, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Saccharide Isomerate, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Polyacrylate Crosspolymer-11, Carbomer, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 ml
Brändi Favora
Markkinoija Orion
SKU 9273206
EAN 6432100038258
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Favora