Allermyl Vet lotion 250 ml

30 päivän alin hinta: 19,60 €

Allergisen  ihon hoitoon koirille ja kissoille.

Arvostelut

5
  • Luottotuote

    Seniorikoirani iho välillä oireilee kutinalla ,tällä spraylla iho rauhoittuu nopeastikin ja pääsee paranemaan.Paristi päivässä suihkutan karvojen juureen reilusti tätä

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Allermyl®-lotion on ainutlaatuinen yhdistelmä synergistisesti vaikuttavia ihoa rauhoittavia, antiseptisia sekä immunomoduloivia aineita sekä niihin yhdistettyjä välttämättömiä rasvahappoja.Ominaisuudet: Allermyl®-lotion lievittää ärsytyksiä ja kutinaa, uudistaa vaurioitunutta ihoa ja puhdistaa epidermistä. Sopii erityisesti allergisista iho-oireista kärsivien koirien ja kissojen käsittelyyn.

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta vaurioituneelle iholle. Pitkäkarvaisilla roduilla taivuta karvoja jotta aine pääsisi iholle mahdollisimman hyvin. Voit myös hieroa aineen karvoista iholle. Voidaan käyttää Allermyl-shampoolla suoritettujen hoitopesujen yhteydessä tai välillä, tai jatkohoidossa yksinään.

Ainesosat

Monosakkarideja vapaassa ja kapseloidussa (Spherulites) muodossa, linoleenihappoa (omega-6), E-vitamiinia, chitosanidea.

Tuotetiedot

Pakkauskoko290 g
Brändi Virbac
Markkinoija Biofarm Oy
SKU 218156
EAN 6416225000291
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Virbac