By Raili

By Raili
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

By Raili ihonhoitotuotteet ja meikit aikuiselle iholle

Meikkitaiteilija ja kosmetologi Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle. Työssään hän korostaa erityisesti ihon tervettä hehkua. Kannustaakseen naisia nauttimaan kauneudesta – ei vain juhlissa, vaan vuoden jokaisena päivänä – hän on kehittänyt aikuiselle iholle räätälöidyn ihonhoitosarjan.

By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.

Hoida ihoa By Raili tuotteilla

Ihonhoito on kauniin ihon tärkein askel. By Raili – sarjan ihonhoitolinjasta löydät tärkeimmät hoitotuotteet aikuiselle iholle. Puhdistustuotteista löytyy sekä helppokäyttöinen misellivesi että maitomainen puhdistusemulsio. Hoitonesteen saat sekä kosteuttavassa että päivettävässä muodossa. Seerumin tehokkuus ja hoitovoiteen täyteläisyys saavat ihosi kiittämään, ja raikastava, meikin kiinnittävä kasvosuihke on ihanteellinen suihkautettavaksi niin puhtaille kasvoille kuin meikin päällekin.

By Raili meikkituotteet on suunniteltu aikuiselle iholle

Värikosmetiikasta löydät kaikki aikuisen naisen suosikit! Pro Glow meikkivoide on paljon kehuja saanut heleyttävä ja kevyt meikkivoide aikuiselle naiselle. Sen koostumus on ultrakevyt ja kosteuttava, eikä se pakkaannu juonteisiin vaan säilyttää hehkunsa koko päivän. Huulipunista löydät upeat ilmettä piristävät sävyt punaisen, roosan ja korallin sävyissä. Huulipuniahan ei koskaan voi olla liikaa, joten vaihtele sävyjä rohkeasti tilanteen ja mielialan mukaan! Uudella helppokäyttöisellä kulmavärillä luot käden käänteessä kauniit kulmakarvat kasvojen kehykseksi. Voidemainen poskipuna levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille terveen hehkun. Heleyttäjä antaa ennennäkemättömän kauniin pinnan ja hehkun kasvoille joko yksin tai meikkiin yhdistettynä. Kokeile ja ihastu!