CURA of Sweden

CURA of Sweden
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
  • Koti 2tuotetta
  • Uni ja nukkuminen 13tuotetta
  • Painopeitot ja tyynyt 13tuotetta
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Tunnetko painopeiton? Rentouttava painopeitto voi olla ratkaisu uniongelmiin 

Painopeitot luovat painetta käyttäjän iholle aivan kuin silloin, kun joku halaa meitä. Paine stimuloi syvällä olevia ihoreseptoreita, jotka puolestaan antavat signaalin hormonijärjestelmällemme tuottaa ja vapauttaa enemmän hyvän olon hormoneja, kuten oksitosiinia ja serotoniinia. Painopeitto toimiikin kuin halaus tai kevyt hieronta: se rentouttaa ja tuo paremman, levollisen unen suurimmalle osalle käyttäjistä. 96% CURA painopeiton käyttäjistä suosittelee painopeittoa.   

Painopeittoja on käytetty terveydenhuollossa jo pitkään mm. unihäiriöiden hoidossa ja esimerkiksi osana toimintaterapiaa. Viime vuosina myös kuluttajat ovat löytäneet painopeitot niiden rentouttavan ja levollista unta edistävän vaikutuksen vuoksi. 

CURA Pearl Classic - painopeittojen testivoittaja ja Euroopan myydyin painopeitto 

CURA® Pearl Classic on peitto, joka on tehnyt viime vuosina painopeitoista suosittuja. Peitto koostuu 7 kerroksesta, joilla kaikilla on tehtävänsä parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi. Peiton paino tulee lasihelmistä, jotka jakautuvat tasaisesti peiton ruutuihin, mikä takaa jatkuvan halauksen tunteen.

Päällikangas koostuu korkealaatuisesta puuvillasta, mikä lisää hengittävyyttä. Puuvillakankaan ja lasihelmien välissä on polyesterivanua ja -kangasta, mikä lisää mukavuutta ja varmistaa kestävän rakenteen monien vuosien säännölliseen käyttöön.

CURA Pearl -peitto on saavuttanut ykkössijan jo seitsemässä riippumattomattomassa painopeittotestissä mm. Ruotsissa. Samalla se on noussut Euroopan suosituimmaksi painopeitoksi. Kaikille CURA of Swedenin tuotteille on tehty useita laatutestejä, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Painopeitoilla on CE-merkintä sekä Sedex-, Öko-Tex 100-, SGS- ja BSCI-sertifikaatit. 

Pearl Classic -peitto on saatavana 5–11 kg:n painoisena. On yksilöllistä, mikä paino sopii käyttäjälle parhaiten. Nyrkkisääntönä toimii, että 7 kg peitto sopii hyvin 50 - 65 kg:n painoiselle nukkujalle, ja 9 kg peitto 65 -80 kg:n painoiselle. 

Lue lisää CURA of Sweden painopeitoista.