Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.36 €/kpl
10,90 €

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Avainlipputuote ®️

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä. Avainlipputuote ®️


Käyttöaiheet: Maitohappobakteerivalmiste jokapäiväiseen käyttöön.


Annostus: 1 purutabletti päivässä. 


Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.


Pakkauskoko: 30 tabl.


Tuotteen sisältämillä makeutusaineilla isomaltilla, mannitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia suurena määrinä käytettynä.


Säilytys: Huoneenlämmössä korkki suljettuna ja kosteudelta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutabl
Arviosi

1 purutabletti sisältää miljardi elävää kylmäkuivattua Lactobacillus r. GG -maitohappobakteeria ja miljardi elävää kylmäkuivattua Bifidobacterium lactis  -bifidobakteeria.


 Makeutusaineet (isomalti, mannitoli, ksylitoli, sukraloosi), Bifidobacterium lactis, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), mansikka-aromi.

Tuotetiedot
SKU 9252207
EAN 6432100031433
Markkinoija Orion
Brändi Fiilus
Pakkauskoko30 kpl
Kategoriat