Mepilex Border 7,5x7,5cm 3 kpl

30 päivän alin hinta: 22,40 €
Tuote on poistunut myynnistä

Viisikerroksinen itsekiinnittyvä sidos kroonisten ja akuuttien haavojen hoitoon.


Monikäyttöisestä reunallisesta Mepilex® Border -vaahtosidoksesta on saatavana useita eri kokoja ja muotoja. Se soveltuu kroonisten ja akuuttien haavojen hoitoon. Lisäksi sen on kliinisesti osoitettu auttavan ennaltaehkäisemään painehaavoja.


Sidoksessa on viisi kerrosta ja alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta. Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua.


Sidoksen vaahtokerros imee kosteutta ja haavaeritettä välittömästi ja suojaa haavaa ympäröivää ihoa maseraatiolta. Tämän jälkeen levittävä kerros jakaa haavaeritteen tasaisesti koko pinnalle sidoksen käyttöajan pidentämiseksi. Ylin kerros sitoo haavaeritettä, jotta lähimpänä haavaa olevien kerrosten kapasiteetti säilyy. Päällikalvo puolestaan estää bakteerien ja virusten pääsyn takaisin haavaan – ja haihduttaa kosteutta muita vastaavia sidoksia paremmin, minkä avulla saavutetaan erinomainen nesteiden hallinta.


Safetac vähentää kipua ja ehkäisee vaurioita sidosten vaihdon yhteydessä.   

Monikäyttöinen sidos erilaisiin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin.

Kliinisesti osoitettu teho painehaavojen ennaltaehkäisyssä. 

Hyvä nesteiden hallintakapasiteetti haavaeritteen tehokkaaseen hallintaan ja maseraatioriskin pienentämiseen.    

Vähentää ihon kuoriutumista.

Tuotetiedot
SKU 333030
EAN 7332551949280
Brändi Mepilex
Markkinoija Mölnlycke
Pakkauskoko3 kpl
Tuoteryhmät