V10Plus

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

25-30 / 30

Tilaamasi tuotteet

 1. V10Plus Placenta Serum 10 ml
  Arvio:
  100%
  35,90 €
 2. V10Plus Pycnogenol Serum 30 ml
  Arvio:
  80%
  65,40 €
 3. V10PLUS Ceramide Serum 10 ml
  Arvio:
  80%
  35,90 €
 4. V10PLUS Clean Spot Solution 30 ml
  Arvio:
  78%
  32,60 €
 5. V10Plus Amino Serum 10 ml
  35,90 €
 6. V10PLUS Pycnogenol Serum 10 ml
  35,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

25-30 / 30

Tilaamasi tuotteet

V10 Plus on japanilaista apteekkikosmetiikkaa 

  

V 10 Plus –ihonhoitosarja edustaa japanilaista minimalistista ja luonnon raaka-aineisiin perustuvaa kauneudenhoitoa, joka tunnetaan myös nimellä J-Beauty. V 10 Plus on monille tuttu apteekkikosmetiikkasarja.

 

Sarjaan kuuluu 10 erilaista seerumia, joiden valinnassa auttaa sarjan verkkosivustolta löytyvä seerumitesti.  Seerumeista löydät sopivan tuotteen kuivan, herkän, kosteutta kaipaavan, ikääntyvän, epäpuhtaan tai tummentumien vaalenemista kaipaavan ihon tarpeisiin. Sarjan muita tuotteita ovat V10 Plus  kasvovoide, geelivoide, silmänympärysvoide, kosteusgeeli, kosteusnaamio, puhdistusgeeli, puhdistusmaito ja maailmalla moneen kertaan palkittu kuorintageeli.

 

V 10 Plus: kaunis sisältä ja ulkoa

Japanilainen estetiikka, perinne ja teknologia kietoutuvat palkitussa V10 Plus -ihonhoitosarjassa tiiviisti toisiinsa.

 

Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista on  täysin vesipohjaisia. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

 

V 10 Plus suosikit 

V 10 Plus Water base peeling on vesipohjainen kuorintageeli kasvoille. Kirkas ja rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita.

 

V10 Plus C-Vitamiini Seerumi supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Lisäksi seerumilla on välittömästi ihoa kirkastava vaikutus.

 

V 10 Plus Pycnogenol Seerumi on ihon terveyttä edistävä superantioksidantti. Antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta seerumi korjaa jo aurinkovaurioitunutta ihoa. Seerumia suositellaan aurinkovoiteen alle ennaltaehkäisemään aurinkovaurioita. Tämä onkin erinomainen seerumi ulkoilmaihmisille, lenkkeilijöille, golffareille ja purjehtijoille.