Arvio:
100% of 100

Blephaclean 20 pakk

11,50 €
30 päivän alin hinta: 11,50 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g

BLEPHACLEAN® on puhdistusmaitoa sisältävä kosteuspyyhe silmäluomien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. 

Ei saatavilla

Arvostelut

5
  • Auttaa silmienhoitoon hyvin

    Suosittelen

Tuotekuvaus

BLEPHACLEAN® on puhdistusmaitoa sisältävä kosteuspyyhe silmäluomien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Blephaclean® – kosteuspyyhkeitä voidaan käyttää silmäluomien, silmäripsien ja herkän silmän ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Blephaclean® puhdistaa ärsyttämättä silmiä tai ihoa samalla kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Blephaclean® kosteuspyyhkeitä voidaan suositella piilolasien käyttäjille. Silmäluomien hygienia on myös osa kuivasilmäisyyden hoitoa. Tehostaaksesi kuivasilmäisyyden hoitoa, käytä Blephacleania päivittäin yhdessä säilytysaineettomien kuivasilmätuotteiden (esim. Hyabak® tai Thealoz Duo®) kanssa.


Suositeltu käyttö:  Puhdista 2 kertaa päivässä ensimmäisten 3 viikon aikana. Sen jälkeen kerran päivässä. 

Ainesosat

Vesi, PEG-8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, kapryyliglysiini, propyleeniglykoli, PEG-6 kapryyli / kapryyliglyseridi, dikaliumfosfaatti, alkoholi, natriumhydroksidi, kaliumfosfaatti, rohtosammakonputkiuute, Iris florentinan juuri, sinkkisulfaatti, retinoli, natriumhyaluronaatti.

Tuotetiedot

Pakkauskoko80 g
Brändi Blepha
Markkinoija Thea Nordic
SKU 331752
EAN 3662042003905
Tuoteryhmät