Arvio:
100% of 100

It'S SKIN Power 10 kameleonttilehtiuute 30 ml

20,40 €
30 päivän alin hinta: 18,36 €
Vertailuhinta: 0.21 €/g

Power 10 Formula PO Effector “Pore Lupin” seerumi rasvoittuvalle iholle, jolla on laajentuneita ihohuokosia, mustapäitä ja ylimääräistä kiiltoa. Raikas ja kevyt seerumi tekee ihosta tasapainoisen kontrolloimalla talintuotantoa ja pitämällä ihohuokoset puhtaana ja pienemmän näköisinä. Päivittäiseen käyttöön sopiva seerumi poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä ihohuokosista että ihon pinnalta pienellä määrällä AHA:ta ja BHA:ta. Antioksidanttirikas kameleonttilehti (90%) auttaa ehkäisemään mahdollisia ihotulehduksia ja vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita. Myös seerumin sisältämällä teepuu-uutteella ja salisyylihapolla (BHA) on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. PO Effectror hoitaa epäpuhdasta ihoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeumia auttaen pitämään ihohuokoset pienemmän näköisenä.

Ei saatavilla

Arvostelut

5
  • Luottotuote

    Seerumi tuntuu samaan aikaan kevyeltä ja täyteläiseltä, levittyy sileästi iholle ja imeytyy hyvin. Tekee ihosta pehmeän ja toimii erinomaisesti meikin alla. Tuoksua ei tarvitsisi olla, mutta se on kuitenkin hyvä. Ei tuki ihohuokosia ja sopii ainakin rasvaiselle iholle hyvin!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö: Ota 2-3 tippaa ja taputtele seerumi puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kasvoveden jälkeen. Lisää seuraavaksi kosteusvoide.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Tuotetiedot

Pakkauskoko98 g
Brändi It's Skin
Markkinoija Orien Trade Finland
SKU 9250986
EAN 8809663574840
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä It's Skin