DIFLUCAN 150 mg 1 fol kaps, kova

Saatavilla
6,99 €

Diflucanin vaikuttava aine on flukonatsoli ja se on tarkoitettu hiivasienen aiheuttaman emätintulehduksen (Candida-vaginiitti) hoitoon naisille, joilla on aikaisemmin ollut lääkärin toteama hiivasienitulehdus. Hiivasienitulehduksen oireita ovat mm. kutina ja kirvely emättimessä ja ulkosynnyttimissä. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Diflucan-kapseleita, jos olet alle 16-vuotias tai yli 50-vuotias.

Vaikuttava aine

FLUKONATSOLI

Käyttötarkoitus

Sieni- ja hiivatulehdusten hoito.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan.Itsehoidossa voidaan käyttää 150 mg:n kerta-annoksena emättimen hiivatulehduksen hoitoon.

Lääkkeen ottaminen

Kapseli niellään kokonaisena vesilasillisen kera aterioinnista riippumatta. Oraalisuspensiota annostellaan suun kautta erillisen mitan avulla aterioinnista riippumatta. Sen kanssa voi ottaa vettä tai muuta nestettä.Infuusioneste annostellaan suoneen.

Vaikutustapa

Sienten aineenvaihdunnan häiritseminen. Näin lääke auttaa elimistöä selviytymään sienten aiheuttamista tulehduksista.

Haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat päänsärky, ihottuma, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu ja ripuli.Lääkkeellä voi olla useita yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten lääkärin kanssa tulee sopia muiden lääkkeiden samanaikaisesta käytöstä.

Raskaus ja imetys

Lääkkeen käyttö raskauden tai imetyksen aikana lääkärin harkinnan mukaan.

Säilytys

DIFLUCAN jauhe oraalisuspensiota varten 40 mg/ml Säilytä alle 25 °C. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. DIFLUCAN kapseli, kova 50 mg, 150 mg Säilytä alle 30 °C.

Ulkonäkö

DIFLUCAN jauhe oraalisuspensiota varten 40 mg/ml Valkoinen tai luonnonvalkoinen jauhe. Käyttövalmis oraalisuspensio on valkoinen tai luonnonvalkoinen, miedosti appelsiinintuoksuinen suspensio.DIFLUCAN kapseli, kova 50 mg, 150 mg 50 mg:n kovassa liivatekapselissa on valkoinen alaosa ja turkoosinsininen yläosa, ja siihen on painettu mustalla painomusteella ”Pfizer” ja koodi ”FLU-50”. Kapselin koko on 4. 150 mg:n kovassa liivatekapselissa turkoosinsininen alaosa ja turkoosinsininen yläosa, ja siihen on painettu mustalla painomusteella ”Pfizer” ja koodi ”FLU-150”. Kapselin koko on 1.

Tuotetiedot
SKU 159979
EAN 7046261599795
Markkinoija Pfizer
Brändi Diflucan
Tuoteryhmät