Täydennysravintovalmisteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 112

Tilaamasi tuotteet

  1. Nutilis 300 g
    Arvio:
    100%
    9,55 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 112

Tilaamasi tuotteet

Täydennysravintovalmisteet apuna eri elämänvaiheissa

Elämämme aikana kohtaamme erilaisia elämänvaiheita. Jotkin elämänvaiheet voivat tuoda mukanaan kiireitä tai sairauksia, jolloin vajaaravitsemuksen riski kasvaa. 

Vajaaravitsemus on tila, jossa elimistö saa tarpeeseen nähden liian vähän ravintoaineita. Täydennysravintovalmisteet ovat apuna eri elämänvaiheissa turvaamassa ravinnonsaantia.

Mitä täydennysravintovalmisteet ovat?

Täydennysravintovalmisteet takaavat riittävän ravinnonsaannin. Niiden tarkoitus on auttaa tilanteissa, joissa ruokailutottumukset eivät syystä tai toisesta ole normaalit tai ruoan sisältämien ravintoaineiden imeytyminen on heikkoa.

Elimistö vaatii toimiakseen monipuolista ravintoa, joka sisältää kaloreiden eli energian lisäksi vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Esimerkiksi Nutridrink sisältää kaiken tarvittavan.

Hyvä ravitsemus on tärkeää etenkin sairastaessa tai sairaudesta toipuessa, mutta aina sitä ei ole syystä tai toisesta mahdollista saada tavallisesta ruuasta. Tällöin apuna voi käyttää lisäravintovalmisteita, jotka on suunniteltu tukemaan ja paikkaamaan monipuolista ravintoa. 

Kenelle täydennysravintovalmisteet on tarkoitettu?

Täydennysravintovalmisteet soveltuvat esimerkiksi ikääntyville, syöpäpotilaille, anorektikoille, leikkauksesta toipuvalle ja muuten vajaaravitsemuksesta kärsiville.

Täydennysravintovalmisteita on saatavilla eri muodoissa, jotta löydät tarpeisiisi oikean vaihtoehdon. Erilaisiin tarpeisiin löytyy esimerkiksi proteiinipitoisia, kuitupitoisia sekä mehumaisia annosjuomia. Oli kyse sitten sairaudesta, ikääntymisestä tai kiireisestä elämänvaiheesta, tekee täydennysravintovalmiste arjesta hieman sujuvampaa.

Täydennysravintovalmisteiden makuvalikoima on laaja – löydät tuotteista tuttuja makuja, kuten mansikkaa, banaania, kahvia ja vaniljaa.

Nutridrink – vitamiinit ja kivennäisaineet yhdestä juomasta

Toisinaan vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti voi estyä. Nutridrink auttaa elämäntilanteissa, joissa ravintoaineiden saaminen ruoasta on haastavaa. 

Nutridrink on helppokäyttöinen annosjuoma, jonka voit valita suosikkimaussasi. Yksi annos sisältää kaikki päivän tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet sekä riittävän energian. Annos on tarpeeksi pieni, jotta sen jaksaa juoda myös silloin, kun ruokahalua ei ole.

Kliiniset Nutridrink-juomat kuuluvat usein säännölliseen käyttöön. Tällöin suosittelemme edullisempaa monipakkausta, johon voit valita esimerkiksi 24 juomaa tai jopa 96 juomaa.

Souvenaid-juoma varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoidossa

Varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoidossa tärkeintä on tukea aivojen terveyttä mahdollisimman monipuolisesti. Kliininen Souvenaid sisältää tutkittua ja patentoitua Fortasyn Connect -ravintoaineyhdistelmää, jonka sisältämät ravintoaineet tukevat tehokkaasti aivoterveyttä. 

Souvenaid on sellaisenaan valmis juotavaksi, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta. Päivittäinen annosjuoma auttaa tukemaan aivojen hyvinvointia.

Souvenaidia on saatavilla edullisempaan hintaan myös monipakkauksissa, joihin voit valita mieleisesi maut. Jokainen päivittäinen annos on juuri sinulle sopiva makunautinto.

Cubitan haavojen paranemisen tueksi

Kroonisten haavojen tai painehaavojen paranemisen tueksi suosittelemme Cubitan-juomaa. Cubitan sisältää runsaasti proteiinia, energiaa ja arginiinia sekä muita haavan paranemiselle tärkeitä ravintoaineita. Se nopeuttaa tutkitusti painehaavojen paranemista. 

Helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen juoma on parhaimmillaan kylmänä. Esimerkiksi herkullisen kaakaon makuisen Cubitan-juoman voi kuitenkin myös lämmittää.

Jauhemainen hiilihydraattilisä Fantomalt

Fantomalt on jauhemainen, lähes mauton hiilihydraattilisä. Se on helppo annostella mittalusikan avulla ja sopii monelle neutraalin makunsa ansiosta.

Jauhemaista hiilihydraattilisää käytetään esimerkiksi energianlähteenä tai -lisänä akuuteissa ja kroonisissa ravitsemushäiriöissä, runsasenergiaisessa ruokavaliossa, nestemäisessä ruokavaliossa ja vaikeissa munuaissairauksissa. 

Tuotteet vajaaravitsemuksen hoitoon Olo-apteekista

Vajaaravitsemus on mahdollista selättää siihen tarkoitetuilla täydennysravintovalmisteilla, joiden käyttö on helppoa ja vaivatonta kiireisessäkin arjessa.

Me Olo-apteekin asiantuntijat olemme koonneet laadukkaimmat, kliiniset täydennysravintovalmisteet saatavillesi helposti. Valikoimastamme löydät muun muassa suositut Nutridrink-juomat sekä jauhemaiset täydennysravintovalmisteet.