Joik Organic

Joik Organic
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

JOIK

Virolainen JOIK valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa naisille. Tuotteet on suunniteltu sekä käyttäjien hyvinvointi ja kauneus, mutta myös ympäristö ja sen hyvinvointi mielessä. Tilaa luotettavat ja luonnolliset JOIK-tuotteet Olo-apteekin verkkokaupasta, mistä löydät puhdistusöljyt, kasvonaamiot, voiteet ja muuta puhtaista raaka-aineista valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Olo-apteekista voit tilata myös muiden luotettujen brändien luonnonkosmetiikkaa kätevästi netistä.

 

JOIK Organic

JOIK Organic -merkki syntyi vuonna 2005 Virossa ja on saanut inspiraationsa virolaisesta luonnosta. JOIK-tuotteissa yhdistyvät puhtaimmat luonnolliset raaka-aineet sekä nykyaikainen tiede ja tuntemus modernista ihonhoidosta. Pohjoismaisia ihonhoidon perinteitä noudattaen, JOIK ei tee kompromisseja, vaan noudattaa merkin toiminnan keskiössä olevia luonnollisuuden arvoja. Näihin kuuluvat muun muassa kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ja vastuullinen toiminta, jossa otetaan huomioon sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointi. 

 

JOIK-brändin nimi tulee saamelaisten joikuun tai joikaamiseen viittaavasta sanasta. Nimi onkin hyvin kuvaamaan JOIK-merkin luonnonläheistä lähestymistä sen tuotteisiin sekä tuotteiden luonnollisia ainesosia. Luonnollisten raaka-aineiden ja puhtauden painottaminen JOIK Organic -tuotteissa ei tietenkään sulje pois tuotteiden upeaa designia. JOIK-tuotteita suunniteltaessa on tehty yhteistyötä Viron innovatiivisimpien taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, jotta tuotteet ovat sekä laadultaan että ulkomuodoltaan ensiluokkaisia. 

 

Mikä parasta, JOIK on ensimmäinen virolainen luonnonkosmetiikkaa valmistava brändi, jolle on myönnetty COSMOS-sertifikaatti. Jos siis haluat turvautua pohjoismaisen luonnonkosmetiikan parhaimmistoon, joka on myös vastuullisesti ja ympäristö mielessä valmistettu, käänny virolaisen JOIK-merkin puoleen. Planeetan lisäksi myös ihosi kiittää laadukkaan luonnonkosmetiikan käytöstä. 

 

JOIK Organic -tuotteet Olo-apteekista

Olo-apteekista löydät monipuolisen valikoiman virolaisen JOIK-merkin tuotteita ihonhoitoon. JOIK:in suosituimpiin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi syväpuhdistava kasvoöljy, joka puhdistaa hellävaraisesti ihon huokosiin kerääntyneen lian, kuolleet ihosolut ja iholle jääneen meikin. Kasvoöljyn teho perustuu teepuun, sitruunaruohon ja laventelin eteeristen öljyjen rauhoittaviin ja antiseptisiin ominaisuuksiin. Luonnolliset ja tarkkaan valitut raaka-aineet takaavat, että kasvoöljy soveltuu kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Kasvojen ihon puhdistus öljyllä ei myöskään kuivata ihoa.

 

JOIK-kasvonaamiossa vaikuttaa puolestaan esimerkiksi pohjoisen luomuyrtit, sheavoi ja safloriöljy, jotka toimivat erinomaisesti kasvojen ihon kirkastamiseen, raikastamiseen ja kuona-aineiden poistamiseen. Tuotteen sisältämä vihreä savi tunkeutuu syvälle ihohuokosiin, auttaen liuottamaan epäpuhtauksia iholta ja tasapainottamaan öljyntuotantoa. Levitä kasvonaamiota puhtaalle iholle 1-2 kertaa viikossa 5-10 minuutin ajaksi. 

 

JOIK:in luonnonmukainen päivävoide on omiaan kasvojen intensiiviseen ja pitkäkestoiseen kosteutukseen. Päivävoiteen luonnonmukaiset makadamia-, argan- ja jojobaöljy yhdessä sheavoin kanssa ovat tehokkaita ihon ravitsemiseen sekä elastisuuden parantamiseen. Tuotteen tyrniöljy sisältää runsaasti A, E ja C-vitamiineja, minkä lisäksi ruusunmarjauute ja palisanterin eteeriset öljyt auttavat väsynyttä ihoa palautumaan. Löydät nämä ja monet muut laadukkaat JOIK Organic -tuotteet Olo-apteekin verkkokaupasta, minkä lisäksi voit lukea lisää tuotteista niiden omilta tuotesivuilta.

 

Laadukasta luonnonkosmetiikkaa netistä

Vuonna 2005 perustettu JOIK on Viron vanhin luonnonkosmetiikkaan keskittyvä tuotesarja. Luota siis jo yli 15 vuoden ammattitaitoon ja kokemukseen ympäristöystävällisen luonnonkosmetiikan parissa. JOIK Organic ei ole lainkaan ainoa luonnonkosmetiikkaa valmistava brändi Olo-apteekin verkkokaupassa. Tutustu esimerkiksi Virolaiseen Nurme-merkkiin, jonka palasaippuat ja -shampoot ovat omiaan kehon sekä hiuksien puhdistamiseen. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa edustaa puolestaan Olivia Klein. Olivia Klein on erikoistunut varsinkin allergiaystävälliseen kosmetiikkaan. Korealaisen K-beautyn yksi tunnetuimpia merkkejä luonnonkosmetiikan saralla on Whamisa. Tilaa näiden ja monien muiden merkkien tuotteet kätevästi verkkokaupasta.