Teho Antisalt 160 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.03 €/kpl
5,50 €
30 päivän alin hinta: 5,50 €

Teho Antisalt ylläpitää normaalia verenpainetta.

Teho Antisalt ylläpitää normaalia verenpainetta. Lievästi kohonneen verenpaineen hoitoon suositellaan ensisijaisesti elämäntapamuutoksia. Ravinnon suolan määrää tulee alentaa, tarkistaa rasvan laatu ja lisätä kasvisten ja kuidun käyttöä.


Kaliumin lisäsaanti auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta.

Kalium vaikuttaa verenpaineen säätelyyn usealla tasolla: se laajentaa verisuonia ja vaimentaa stressitilan aiheuttamaa hermoston aktivoitumista.


Lisäksi se vaikuttaa elimistön neste- ja suolatasapainon säätelyyn ja lisää natriumin (suolan) poistumista kehosta virtsan mukana. Siten kalium toimii myös nestettä keräävän suolan vastavaikuttajana.

Antisalt sisältää kaliumia orgaanisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Se sisältää myös magnesiumia, ja kaliumin ja magnesiumin suhde on sama kuin terveessä solussa. Siksi elimistö pystyy helposti hyödyntämään nämä mineraalit.

Antisalt sopii päivittäiseen käyttöön, ja sen sisältämä kalium auttaa ylläpitämään nestetasapainoa ja normaalia verenpainetta.


Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoiminta. 


Annostus: 2–3 tablettia ennen ateriaa 1–2 kertaa päivässä. Niellään kokonaisina runsaan veden kera.


Pakkauskoko: 160 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Trikaliumsitraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesiumsulfaatti, maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), happamuudensäätöaineet (sitruuna- ja askorbiinihappo).

Tuotetiedot
Pakkauskoko160 kpl
Päiväys 2.8.2025
Brändi Muut
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2189900
EAN 6413620600774
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Muut