Autan Protection plus aerosoli 100 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.12 €/ml
12,40 €

Hyttyskarkoite, joka suojaa hyttysiltä jopa 4,5 h.


Helppokäyttöinen aerosoli, joka suojaa tehokkaasti hyttysiltä 4,5 tunnin ajan. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi metsässä liikkuessa, kalastaessa ja ulkona oleskellessa. Tehoaine: Ikaridiini 16 %. Suihkutetaan iholle.


Käyttöohje:


Hyönteiskarkotteita tulee aina käyttää ohjeiden mukaan. Suomessa mitään karkotteita ei suositella käytettäviksi alle 3-vuotiaiden lasten iholla. Tätä nuorempien lasten vaatteet voi suihkuttaa/käsitellä karkotteella.

 


Varoitukset: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumetessaan.


Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei saa altistaa yli 50 asteen lämpötiloille. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun syttymislähteeseen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto.


Käyttö

Sumutetaan vaatteiden peittämälle iholle (kasvot, käsivarret, sääret) aikuisille ja ja yli 12v lapsille 2 kertaa ja 2-12v lapsille 1 kerran päivässä. Älä käytä alle 2-vuotiaiden lasten iholla. Älä käytä lasten käsiin. Valmisteen joutumista silmiin ja pitkäaikaista käyttöä laajoilla ihoalueilla on syytä välttää. Älä käytä auringonpolttamaan, rakkulaiseen tai rikkoutuneeseen ihoon.


JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Autan Protection plus aerosoli 100 ml
Arviosi

Tehoaine: ikaridiini 160 g/kg.

Tuotetiedot
SKU 200057
EAN 6414400030996
Markkinoija Transmeri
Brändi Autan
Pakkauskoko100 ml
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita