Aco Ekseema voide 30 g

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.32 €/g
9,70 €
30 päivän alin hinta: 8,73 €

ACO Eczema on kortisoniton hoitovoide lieviin ja keskivaikeisiin atooppisen ihottuman oireisiin. 

ACO Eczema on kortisoniton hoitovoide lieviin ja keskivaikeisiin atooppisen ihottuman oireisiin. Zeoliitti (vulkaaninen savi) ja magnesium tasapainottavat ihon mineraalitasapainoa, mikä tukee ihon omia korjausmekanismia. ACO Eczema vähentää tulehduksen oireita ja palauttaa iholle sen tarvitsemia luonnollisia rasvoja. Muodostaa suojaavan kalvon, mikä suojaa uusilta ihottumilta. Voide lievittää ihon kutinaa, punoitusta ja hilseilyä. ACO Eczema hoitovoiteen teho on kliinisesti todistettu. Voidaan käyttää päivittäin ja sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Sopii yli 6-vuotiaille. ACO Ezcema hoitovoidetta voidaan käyttää kasvoille ja muille herkille alueille, kuten silmäluomille.


Vältä tuotteen joutumista silmiin. Levitä 2-3 kertaa päivässä pesun jälkeen. Lieviin ja keskivaikeisiin atooppisen ihottuman oireisiin Ei sisällä kortisonia Vähentää tulehduksen oireita ja palauttaa iholle sen tarvitsemia luonnollisia rasvoja Lievittää ihon kutinaa, punoitusta ja hilseilyä Muodostaa suojaavan kalvon, mikä suojaa uusilta ihottumilta Voi käyttää isoilla ihoalueilla Ei rajoituksia hoitoajan pituuden tai voiteen määrän suhteen Sopii yli 6-vuotiaille. Apteekeista ilman reseptiä. ACO Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, cetaereth-20,cetaereth-12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, modified alumino-silicate minerals, alkaline earth minerals optimised for atopic eczema treatment, cocoglycerides, cetyl alcohol, skin identical ceramide complex (ceramides, phytosphingosine, cholesterol, sodium lauroyl lactylate, carbomer, xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin), isopropyl myristate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, sodium hydroxide.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 g
Päiväys 31.8.2025
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2150613
EAN 7319861019650
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco