Arvio:
100% of 100

Hainrusto-Vihersimpukka 160 kaps

40,20 €
30 päivän alin hinta: 36,18 €
Vertailuhinta: 0.31 €/g

Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta. Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä Uuden-Seelannin vesillä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Mainio apu arkipäivään, auttaa polvikipuun

    Suosittelen
  • Loistava tuote, minulle

    Oikean polveni virheasento korjattiin 1998. Leikkaava lääkäri arveli, että keinonivelen asennus siirtyisi 5-10 v. Nyt on jo yli 24v. enkä ole tarvinnut sitä vieläkään.

    Suosittelen
  • Loistava tuote, minulle

    Länkisäärestä oikaistiin oikea polvi 1998. Lääkäri sanoi siirtävänsä keinonivelen laittoa 5-10 v. Yli 24 v. myöhemmin en ole tarvinnut keinoniveltä. Kiitos Hainrusto-Vihersimpukan.

    Suosittelen
  • Loistava tuote , minulle

    Minulle 10 arvoinen. Oikea polveni leikattiin toisen kerran, länkisäärestä tehtiin pihtipolvi, ja otettiin kulumaton pinta käyttöön 1989. Lääkäri sanoi, että siirretään keinoniveltä 5-10 vuotta. Nyt 24 v. myöhemmin en ole vieläkään tarvinnut keinonivveltä. Kiitos Hainrusto-Vihersimpukan

Tuotekuvaus

Raskas tai yksipuolinen työ sekä kuntoilu, urheilu ja ylipaino voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Ikääntyminen ja perintötekijät vaativat veronsa. Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta.


Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan.


Hainrustolla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskauden aikana eikä kasvaville lapsille, ei myöskään suurista leikkauksista toipuville potilaille.


Ei suositella kala- tai äyriäisallergisille. 


Annostus: 2–4 kapselia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Suositellaan säännöllistä käyttöä. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluessa ja vastaavasti jatkuu pitkään.


Pakkauskoko: 160 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat



2 kaps.

4 kaps.

Vihersimpukkajauhe

220 mg

440 mg

Hainrustouute

(kondroitiinisulfaatti)

200 mg

400 mg

Hainrustojauhe

200 mg

400 mg

Luontaista jodia

5 µg

10 µg



Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe

Hainrustouute

Pakastekuivattu hainrustojauhe

Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu)

Paakkuuntumisenestoaineet

(kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)

Väri (titaanidioksidi)

Tuotetiedot

Pakkauskoko130 g
Päiväys 21.4.2025
Brändi Bioteekin
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2076479
EAN 6413620601191
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bioteekin