It'S SKIN Power 10 adenosiiniseerumi 30 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.68 €/ml
20,40 €

Ryppyjä ehkäisevä, kaviaari-, suolayrtti- ja misteliuutetta sisältävä, It'S SKIN  adenosiiniseerumi, joka kiinteyttää ihoa, silottaa ja vähentää ryppyjä. 

Ryppyjä ehkäisevä, kaviaari-, suolayrtti- ja misteliuutetta sisältävä, adenosiiniseerumi, joka kiinteyttää ihoa, silottaa ja vähentää ryppyjä. Vesipohjainen, ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Adenosiinin ja kaviaariuutteen yhteisvaikutus antaa iholle elinvoimaa ja auttaa syntesoimaan ihoa silottavia kollageenia ja elastiinia. Sopii normaalille iholle.


1. Käyttö erillisenä hoitoaineena: levitä kasvojen puhdistuksen jälkeen 2-3 pisaraa kasvojen iholle ja kaulalle varovasti hieroen.


2. Käyttö voiteen kanssa: levitä seerumi iholle ennen voidetta tai tiputa pari pisaraa voiteeseen ja levitä seos varovasti hieroen iholle.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:It'S SKIN Power 10 adenosiiniseerumi 30 ml
Arviosi

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Salicornia Herbacea Extract, Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Caviar Extract, Dipropylene Glycol, Ethyl Hexanediol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Polyglutamic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Caramel, Fragrance, Adenosine, Disodium EDTA


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
SKU 9251019
EAN 8809194389548
Markkinoija Orien Trade Finland
Brändi It's Skin
Pakkauskoko30 ml
Kategoriat