Päivettynyt ja hyvinvoiva iho siintää haaveissa, mutta palaako ihosi silti kerran kesässä? Nappaa tästä vinkit aurinkorasvan valintaan ja pidä aurinkovoide mukana käsilaukussa ja näkyvillä kylppärissä tai eteisessä, niin muistat voiteen lisäämisen helpommin ulos lähtiessä.

Kannattaa myös muistaa, että viime kesänä avatun aurinkorasvatuubin suojateho on jo laskenut. Turvallisinta on päivittää aurinkorasvat tuoreisiin. Iho kaipaa aurinkosuojaa Suomessakin myös pilvisinä päivinä, joten tee ihollesi terveysteko ja ota aurinkorasva säännölliseen käyttöön. Tässä nopea valintaopas onnistuneille aurinkorasvaostoksille.

Palaako ihosi herkästi?

Suuri osa meistä suomalaisista kuuluu tähän porukkaan, jonka iho punoittaa ja palaa herkästi jo lyhyen auringossa oleskelun jälkeen. Reilusti suojaava 30 tai 50 suojakerroin niin kasvoille kuin vartalolle on tämän ihotyypin huoleton valinta.

Tästä löydät korkean yli 50 suojakertoimen aurinkorasvat kasvoille.

Korkean 50 suojakertoimen aurinkovoiteet vartalolle.

Helppoutta lasten aurinkorasvaukseen

Perheen pienimpiä on välillä hankala saada pysymään aloillaan edes ihon aurinkorasvauksen ajan. Lasten aurinkosuojat on tarkoitettu nimenomaan lapsen herkälle iholle, ja suihkeen tai roll-onin muodossa ihon suojaaminen käy hetkessä. Muista viedä oma aurinkorasva lapselle myös päiväkotiin.

Täältä löydät kaikki lasten aurinkosuojat.

Vesipedon aurinkovoiteet

Jos mökkeily veden äärellä tai polskuttelu uimarannalla on kesän mielipuuhaasi, nappaa varustekassiin koko perheelle sopiva vedenkestävä aurinkorasva. Vedenkestävien aurinkovoiteiden suosikkimme ovat tässä:

ACO Sun aurinkovoiteen reilu perhekoko 300 ml

Avène Sun Intense Protect SK50 150 ml

Vichy Multi-Protection aurinkosuojavoide spf 50+ 200 ml

Suositko luonnonkosmetiikkaa?

Myös luonnonkosmetiikan ystävä löytää valikoimastamme itselleen sopivat aurinkotuotteet. Suuntaa silloin tänne, niin löydät aurinkosuojaa luonnonkosmetiikasta.  

Tee ihollesi terveysteko ja nappaa aurinkorasvasuosikit tästä.