Bybi Beauty

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Bybi

 

Englantilainen Bybi on erikoistunut valmistamaan luonnollista ja vegaanista kosmetiikkaa, jonka tuotannossa ei ole vahingoitettu lainkaan eläimiä. Bybi-tuotteiden teho perustuu laadukkaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin, jotka on ladattu ihoasi ravitsevilla mineraaleilla ja vitamiineilla. Voit siis helliä sekä ihoasi että ympäristöä. Bybi Beauty -tuotteet sekä paljon laadukasta luonnonkosmetiikkaa löydät Olo-apteekin verkkokaupasta. Valitse ihollesi vain parasta, luonnollista kosmetiikkaa ja tilaa Bybi-tuotteet netistä. 

 

Bybi - By Beauty Insiders

Bybin perustivat yhdessä Elsie ja Dominika Englannin Lontoossa. Ennen oman Bybi-merkkinsä aloittamista molemmat olivat bloggareita, jotka keskittyivät kertomaan matkastaan luonnollisen ja vegaanisen kosmetiikan parissa. Heille ei kuitenkaan ollut tarjolla juuri sellaisia tuotteita, joita olisivat halunneet käyttää. Tämän innoittamana Elsie ja Dominika perustivat oman Bybi-merkin, jonka nimi tulee sanoista By Beauty Insiders. Bybi Beauty -tuotteet syntyivät siis heidän omista tarpeistaan ja kokemastaan puutteesta luonnonkosmetiikan markkinoilla.

 

Luonnolliset raaka-aineet ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen eivät kuitenkaan saisi maksaa liikaa, ja tämä on seikka on otettu huomioon Bybi-merkin tuotteissa. Laadukkaan luonnonkosmetiikan pitäisi olla mahdollisimman monen saatavilla. Toinen tärkeä periaate Bybi-tuotteiden valmistamisessa on, että niissä ei saa olla mitään eläinperäistä ja niitä ei testata eläimillä. Voit lukea lisää Bybistä ja heidän arvoistaan Bybin verkkosivuilla. Koska Bybi alkoi By Beauty Insiders -blogista, voit tutustua myös Bybin blogiin

 

Bybi Beauty -tuotteet Olo-apteekin verkkokaupasta

Bybin valikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset voiteet, öljyt, naamiot ja muut ihonhoitotuotteet. Väsyneelle iholle sopii esimerkiksi 100% luonnonmukainen öljyseerumi, jossa vaikuttaa Bakuchiolin öljy sekä skvalaani. Erikoisen Bakuchiol-nimen takana on luonnollinen A-vitamiinin eli retinolin lähde ja se auttaa tehostamaan kollageenin tuotantoa sekä parantamaan ihon kuntoa. Seerumi auttaa esimerkiksi tasoittamaan ihoa ja parantamaan ihon kimmoisuutta, tehden siitä todellisen tehotuotteen iholle. 

 

Ota Bybin Bakuchiol Booster osaksi jokailtaista ihonhoitorutiiniasi ja huomaa seerumin ihoa nuorentava teho. Bakuchiolia löydät myös esimerkiksi Bybin ravitsevasta ja ihoa pehmentävästä yövoiteesta. Yksi syy bakuchiolin käytölle on sen sopivuus herkemmällekin iholle. Bakuchiol on hellävaraisempi vaihtoehto retinolille, jota käytetään usein ihonhoitotuotteissa. Retinoli on A-vitamiinin muoto, mutta ei valitettavasti sovellu ihan kaikille. 

 

Bybi Beuty -tuotteista löydät myös kaikille ihotyypeille kehitettyjä ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Esimerkiksi nopeasti imeytyvä ja jojobaöljyä sisältävä kasvovoide tekee ihostasi täyteläisen ja kostutetun. Jojobaöljyn lisäksi kasvovoiteessa ihoa hellivät kosteuttava aloe vera ja vahvistava viinirypäleensiemenöljy. Tuote soveltuu myös herkälle iholle. Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle aamuin illoin joko yksinään tai muiden ihonhoitotuotteiden lisäksi.

 

Parasta luonnonkosmetiikka netistä

Bybi-tuotteita löydät myös kätevissä lahjapakkauksissa, joiden mukana tulee lajitelma Bybi-luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Tutustu monipuoliseen Bybi-tuotteiden valikoimaan Olo-apteekin verkkokaupassa ja valitse parasta vegaanista, ympäristöystävällisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa osaksi omaa ihonhoitorutiiniasi. Voit lukea lisää Bybin kosmetiikasta tuotteiden omilta tuotesivuilta. Olo-apteekista saat myös muuta maailmanluokan luonnonkosmetiikkaa. Erinomaisia valintoja ovat esimerkiksi korealaista K-beautya edustava Whamisa, ranskalainen Novexpert ja monipuolisen tuotevalikoiman Urtekram.