Arvio:
95% of 100

Calsorin 500 mg + D3 20 mikrog 130 tabl kampanjapakkaus

15,30 €
30 päivän alin hinta: 11,48 €
Vertailuhinta: 0.07 €/g

Calsorin D 500 mg+20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. 

Ei saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Helppo tapa pitää luusto kunnossa

  Suosittelen
 • Hyvä ja edullinen tuote.

 • Hyvä kalkkitabletti

  Ehkä turhan iso nieltäväksi

  Suosittelen
 • Helposti nieltävä - vaikkakin isolokoinen tbl. Iso pakkaus, edullinen hinta.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Calsorin-tuotesarjan suosituin valmiste, Calsorin D 500 mg+20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa.


Riittävä D-vitamiinin saanti on edellytys myös luuston kunnon ylläpidolle, sillä se vaikuttaa kalsiumin imeytymiseen. D-vitamiinia syntyy iholla auringon vaikutuksesta kesäaikaan, mutta muulloin sen riittävä saanti on hyvä varmistaa ravinnon ja D3-vitaamiinilisän avulla. D-vitaminoitu Calsorin sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa kalsiumin lisäksi riittävän D-vitamiinin saannin.


Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.


Annostus: 1 tabletti/vrk niellään riittävän nesteen kera

Ainesosat

Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), pintakäsittelyaineet (talkki, hydroksipropyylimatyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), kolekalsiferoli, väri (titaanioksidi), DL-alfa-tokoferoli, osittain kovetettu soijaöljy, gelatiini (nauta), sakkaroosi, maissitärkkelys, maltodekstriini, akasia.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko230 g
Brändi Calsorin
Markkinoija Orion
SKU 9280356
EAN 6432100021502
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Calsorin