Probiootti Comp 20 kaps

30 päivän alin hinta: 9,99 €
Probiootti Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema suomalaisille käyttäjille. 

Tuotekuvaus

Probiootti Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema suomalaisille käyttäjille. Probiootti Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Palkittu! Vuoden terveystuote 2017
Bioteekin Probiootti comp valittiin vuoden 2017 terveystuotteeksi. Valinnan teki Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto, joka jakaa vuosittain tunnustuksia terveystuotteille neljässä tuotekategoriassa.


Annostus: 1–2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.


Pakkauskoko: 20 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat


1 – 2 kaps

Maitohappobakteereita

3 – 6 mrd. kpl

Glutamiinia

0,5 – 1g

Biotiinia

100 – 200 µg

(200% – 400%*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Glutamiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), maitohappobakteerivalmiste, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), D-biotiini. Saattaa sisältää maito- tai viljajäämiä. 


Tuotetiedot

Pakkauskoko20 kpl
Brändi Bioteekin
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2400224
EAN 6413620600439
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bioteekin