Avene Cleanance Mat Toner 200 ml

30 päivän alin hinta: 12,40 €
Tuote on poistunut myynnistä

Avène Cleanance MAT Mattifying Toner on rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. 

Avène Cleanance MAT Mattifying Toner on rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä monolauriinin ansiosta ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevien silikaattien ansiosta. Se myös kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumista. Puhdistavien ja kuorivien ainesosien ansiosta iho kirkastuu.


KÄYTTÖ

Puhdista ensin iho Avène Cleanance Cleansing Gel -puhdistusgeelillä. Tämän jälkeen kostuta vanu Cleanance MAT Mattifying Toner -kasvovedellä ja pyyhi iho, erityisesti otsan, nenän ja leuan rasvoittuvat alueet. Levitä lopuksi kasvoille kosteuttava Avène-hoitovoide. HUOM! Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä, jotta kasvoveden silikaatit sekoittuvat tasaisesti.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). DIPROPYLENE GLYCOL. SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT). ZINC GLUCONATE.FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PPG-26-BUTETH-26. SALICYLIC ACID. SILICA. STEARALKONIUM HECTORITE. TRIETHANOLAMINE. WATER (AQUA).


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 9257872
EAN 3282770037067
Brändi Avene
Markkinoija Pierre Fabre
Pakkauskoko200 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Avene