Avene Cleanance Mat Toner 200 ml

30 päivän alin hinta: 15,50 €

Avène Cleanance MAT Mattifying Toner on rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. 

  Tuotekuvaus

  Avène Cleanance MAT Mattifying Toner on rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä monolauriinin ansiosta ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevien silikaattien ansiosta. Se myös kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumista. Puhdistavien ja kuorivien ainesosien ansiosta iho kirkastuu.


  KÄYTTÖ

  Puhdista ensin iho Avène Cleanance Cleansing Gel -puhdistusgeelillä. Tämän jälkeen kostuta vanu Cleanance MAT Mattifying Toner -kasvovedellä ja pyyhi iho, erityisesti otsan, nenän ja leuan rasvoittuvat alueet. Levitä lopuksi kasvoille kosteuttava Avène-hoitovoide. HUOM! Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä, jotta kasvoveden silikaatit sekoittuvat tasaisesti.

  Ainesosat

  AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). DIPROPYLENE GLYCOL. SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT). ZINC GLUCONATE.FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PPG-26-BUTETH-26. SALICYLIC ACID. SILICA. STEARALKONIUM HECTORITE. TRIETHANOLAMINE. WATER (AQUA).


  Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

  Tuotetiedot

  Pakkauskoko200 ml
  Brändi Avene
  Markkinoija Pierre Fabre
  SKU 9257872
  EAN 3282770037067
  Tuoteryhmät

  Lisää tuotteita tuotemerkiltä Avene