Syksyn viima laittaa herkän ihon koetukselle. Oikeanlaisella ihonhoidolla valmistelet ihon syksyn puhureita ja kuivaa sisäilmaa varten. Puhdista, kosteuta, pidennä kesän tuntua ja huolehdi ihostasi syömällä monipuolisesti – ota syksy vastaan hehkuen!

Elvytä auringon kuivattama iho ja ylläpidä kesän hehku

Kun haluat ylläpitää kaunista päivetystä, valitse ihonhoitorutiiniisi tuotteita, jotka syventävät rusketusta. Kevyesti itseruskettavat ja asteittain päivettävät ihonhoitotuotteet pidentävät kesäistä ilmettä hoitaen samalla ihoa. Palauta auringossa kuivuneen ihon kosteus herkälle suomalaiselle iholle suunnitelluilla kosteusvoiteilla. Atopik on kotimainen, herkälle iholle suunnattu apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden tehoaineita ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit.

Atopik Itseruskettava Kasvovesi puhdistaa hellävaraisesti tuoden kasvoille luonnollisen ja tasaisen päivettyneen sävyn. Atopik Itseruskettava Kasvovesi 100 ml syyskuun kampanjatarjouksena 21,21 € (norm. 24,95 €)

Atopik Asteittain Päivettävä Vartalovoide antaa luonnollisen sekä tasaisen päivetyksen ja se sopii niin vartalolle kuin kasvoillekin. Atopik Asteittain Päivettävä Vartalovoide 100 ml syyskuun kampanjatarjouksena 21,21 € (norm. 24,95 €)

Ihon hyvinvointi lähtee sisältäpäin

Helli ihoasi syömällä runsaasti kasviksia ja hedelmiä, hyviä rasvoja ja mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa ja sokeria. Pyri syömään säännöllisesti sekä monipuolisesti ja juo vettä pari litraa päivässä. Esimerkiksi maidosta, kananmunista ja porkkanoista saatava A-vitamiini sekä täysjyväviljoista ja naudanlihasta saatava sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Sitrushedelmistä tai marjoista saatava C-vitamiini puolestaan edistää ihon normaalia kollageenin muodostumista.

Syksyllä iho kaipaa kosteutusta

Ihon tarpeet muuttuvat vuodenaikojen, iän ja elämäntilanteen mukaan. Syksyisin iho voi tuntua herkältä ja kuivemmalta kuin kesäisin. Puhdista, kosteuta ja huolehdi ihostasi sille sopivilla tuotteilla. Herkkä ja kuiva iho vaatii hellävaraista puhdistusta ja pitkäkestoista kosteutusta. Kuiva iho ei kykene säilyttämään kosteutta normaalin ihon tavoin. Perimän lisäksi liian voimakkaat puhdistusaineet, oleskelu auringossa, kuiva sisäilma ja lämpötilavaihtelut kuivattavat ihoa. Suihkun jälkeen iho saattaa tuntua kireältä ja herkältä. Halkeileva iho on altis tulehduksille. Voidakseen hyvin kuiva iho vaatii miedommat puhdistusaineet ja täyteläisempää kosteusvoidetta sekä toisinaan syväkosteutusta esimerkiksi öljyjen muodossa.

Atopik Sensitive Rauhoittava Kauravoide 24h on täyteläinen kasvovoide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa suomalaista kaurauutetta sekä erittäin ravitsevaa ja ihoa hoitavaa suomalaista kauraöljyä, joka tuo tuotteeseen sen ihanan kauran tuoksun. Voiteessa hyaluronihappo lisää ihon kosteutta ja täyteläistää ihoa. Prebiootit tukevat ihon mikrobiomin toimintaa. Atopik Sensitive Rauhoittava Kauravoide 24h 50 ml syyskuun kampanjatarjouksena 27,63 € (norm. 32, 50 €)

Atopik Sensitive Rauhoittava Silmänympärysvoide sisältää ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa kauraöljyä ja ihoa hoitavaa ja pehmentävää mangovoita. Voiteen sisältämät prebiootit tukevat herkän silmänympärysihon hyödyllisten mikrobien toimintaa. Helposti imeytyvä, tehokkaasti kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide kuivalle ja kutisevalle silmänympärysiholle. Atopik Sensitive Rauhoittava Silmänympärysvoide 15 ml syyskuun kampanjatarjouksena 24,23 € (norm. 28,50 €)

Rasvoittuva ja sekaiho kaipaa tasapainottavia tuotteita. Oikeanlaisilla, öljyttömillä ja kevyillä tuotteilla on mahdollista hillitä ihon talintuotantoa, kiiltoa ja epäpuhtauksia. Myös rasvoittuva iho kaipaa kosteutusta, mutta voiteen on oltava koostumukseltaan kevyempi kuin kuivemman ihon kosteusvoide.

Atopik Balance Puhdistusvaahto tasapainottaa talintuotantoa ja sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle. Vaahto poistaa iholta vaivattomasti epäpuhtaudet ja meikit. Sopii myös silmämeikin poistoon. Atopik Balance Puhdistusvaahto syyskuun kampanjatarjouksena 11,73 € (norm. 13,80 €)

Atopik Tasapainottava Kasvovoide 24 h tasapainottaa talintuotantoa ja tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta. Prebiootit ruokkivat ihon hyödyllistä mikrobikantaa ja parantavat siten ihon suojakerroksen toimintaa. Atopik Tasapainottava Kasvovoide 24 h 24,65 € (norm. 29,00 €)

Ikääntyvälle iholle suunnatut anti age -tuotteet sisältävät usein hyaluronihappoa, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kiinteänä. Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossa, mutta ikääntyessä sen luonnollinen tuotanto heikentyy. Ikääntyvälle iholle suunnatut tuotteet ravitsevat ihoa ja tasoittavat hienoja juonteita. Fillerina® -täyteainehoito on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään iholle eikä pistetä ihoon. Fillerina® sopii kaikille, jotka haluavat häivyttää näkyviä juonteita, joita muodostuu luonnollisena osana elämää. Syyskuun kampanjatarjouksena Fillerina-tuotteet -10 % tai ostaessasi yli 200€ saat -20 % Esimerkiksi koko hoitosetti Grade 1 sisältäen Day Cream, Night Cream, Eye and Lip Cream ja Gel + Serum yhteensä 179,68 € (norm. 224,60 €) Tutustu Fillerina® -tuotteisiin!