Talviaikaan lämmitys ja ilmastointi kuivattavat sisäilman, ja iho, nenän limakalvot sekä silmät ovat kovilla. Myös hengitystiet närkästyvät kuivasta ilmasta, ja esimerkiksi astmaatikoille talvi voi olla haastavaa aikaa. Suihkauta nyt iholle sen kaipaamaa lisäkosteutta.

Suihki kosteutta janoiselle iholle

Ihon punoitus on usein merkki kuivuudesta ja etenkin kylmällä iho on koetuksella. Ulkona koettelee viima ja sisällä kuiva, lämmin sisäilma. Talviaikaan iho kaipaakin usein lisäkosteutusta,” kertoo Graniittitalon Olo-apteekin kosmetologi Anna-Leena Tuohimaa. Tuohimaa neuvookin ottamaan päivittäiseen käyttöön tarpeeksi kosteuttavat ihonhoitotuotteet.

Atopik Anti-Age tehokosteuttava kasvosuihke on tehotuote, jolla tarjoat iholle sen janoamaa lisäkosteutta. Mustikkauute, prebiootit ja hyaluronihappo täyteläistävät ja sitovat kosteutta, ja voit suihkia kosteutta aina kun haluat, myös meikin päälle. Kosteussuihke kulkee helposti mukana laukussasi. Suihkeen sisältämät prebiootit tukevat ihon suojaa, ja mustikkauute rauhoittaa sekä kirkastaa talven viimasta ärtynyttä tai punoittavaa ihoa.

Kaikki Atopik-tuotteet marraskuun ajan -15 %

Silmät reagoivat kuivaan ja kylmään

Kylmä tuuli ja pakkanen ärsyttävät myös herkkiä silmiä. Sisällä ilmastointi ja lämmitys kuivattavat ilmaa, joka johtaa silmän herkän limakalvon kuivumiseen. Silmän kuivuessa kyynelnesteen määrä vähenee, tai sen koostumus muuttuu. Silmä ei pysy enää kosteana silmien räpäytysten välillä. Myös tietokoneen näytön pitkä katsominen johtaa räpyttelyn vähenemiseen, mikä kuivattaa silmää entisestään.

Tearsagain kosteuttava ja rauhoittava silmäsuihke on suunniteltu kuiville ja ärtyneille silmille. Suihke tasapainottaa kyynelnesteen rasvatasapainoa ja helpottaa ärsytysoireita. Silmäsuihketta voi käyttää myös kesken päivän, jos silmät kuivuvat näyttöpäätteen ääressä, ja se sopii myös silmämeikin ja piilolinssien käyttäjille.

Tearsagain silmäsuihke marraskuun ajan kampanjatarjouksessa 17,90 € (norm. 20,87 €)