Arvio:
80% of 100

Puhdas+ kollageeni & hyaluronihappo +C tuplapakkaus

34,90 €
30 päivän alin hinta: 34,90 €
Vertailuhinta: 0.21 €/g

Puhdas+ kollageeni & hyaluronihappo +C sisältää kalakollageenia, joka on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Tuote sisältää lisäksi tutkittua ja patentoitua Dermial-hyaluronihappoa, jolla on ainutlaatuinen, ihoa ja kudoksia kosteuttava vaikutus ja joka tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan.

Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Myös sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Ei saatavilla

Arvostelut

4
  • Olen käyttänyt aikaisemminkin ja koska olin tyytyväinen tuotteeseen, tilasin uudestaankin.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Ravintolisä iholle, hiuksille, kynsille.

Annostelu:

Aikuisille 1-4 kapselia vuorokaudessa.

Sisältö:

1-4 kapselia sisältää kalakollageenia 250-1000 mg, Dermial®-uutetta (kukonhelttauute) 15-60 mg (josta 10-40 mg hyaluronihappoa), C-vitamiinia 40-160 mg, sinkkiä 3,75-15 mg ja biotiinia 100-400 µg .

Ainesosaluettelo:

Hydrolysoitu kalakollageeni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, kukonhelttauute (Dermial®), sinkkisitraatti, D-biotiini.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.  Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Ravintolisä.

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Muut tiedot:

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+